Helyi hírek 2015. április 19. 10:00 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom Plébánia

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Április 23. csütörtök: Szent Adalbert püspök és vértanú ünnepe. Április 25. szombat: Szent Márk evangelista ünnepe.

- Április 19-én vasárnap este fél 6-tól férfiak vezetésével imádkozzuk a rózsafüzért családjainkért, Szent József közbenjárását kérve. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves férfi testvéreket, minél többen jöjjenek imádkozni.

- Felhívjuk a kedves szülők figyelmét arra, hogy a Constantinum Katolikus Napközi Otthonos Óvoda a 2015/16-os tanévben óvodás korú gyermekek számára beiratkozást tart, április 20-án és 21-én 8 órától 16 óráig.

- Kedden 9-11-ig Karitász vásár van a Jókai utca 1. alatt.

- A búzaszentelést április 25-én szombaton, az esti szentmise keretében végezzük, melyet a Szent Mónika imaközösség szándékára mutatjuk be.- Jövő vasárnap, április 26-án országosan elrendelt gyűjtés lesz a kispapok javára.

- A Jézus életét modern zenés feldolgozásban bemutató-előadásra jegyek még korlátozott számban kaphatók 1000 Ft-os áron, a Művelődési központban. Támogatói jegyek továbbra is kaphatók a sekrestyében és a plébánián, 500 Ft-os áron.

- Zarándokutat szervezünk Lourdesba. Érdeklődni a plébánia hivatalban lehet.

- Adóbevallások ideje van. Kérjük támogassák adójuk 1%-ával a Katolikus Egyházat és az Ótemplom Alapítványt.

- Vasárnaponként a 9 órai szentmise után lesz az elsőáldozóknak foglalkozás.

- Isten éltesse mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat, Isten gondviselő jósága kísérje őket egész életükben! 

Kövessen minket a Facebookon is!