Helyi hírek 2015. április 19. 11:30 Forrás: Szent István Templom Plébánia

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Április 19.: Húsvét harmadik vasárnapja. Április 23. csütörtök: Szent Adalbert püspök és vértanú ünnepe. Április 25. szombat: Szent Márk evangelista ünnepe.

- Tábort szervezünk felső tagozatos hittanosok részére július 6. és 11. között a Nógrád megyei Szügy községbe. Részvételi díj 20000 Ft személyenként. Érdeklődni és jelentkezni lehet a hitoktatóknál.

- Jövő vasárnap (április 26.) a 9 órai szentmise után megbeszélés lesz az elsőáldozásra készülő gyerekek szüleinek. Hívjuk és várjuk a szülőket.

- A következő napokban, hetekben nagyon sok szabad szentmise van. Akik szeretnének szentmisét mondatni, jöjjenek be a Plébániára!


- Kérjük a kedves híveket, ha anyagi lehetőségeik engedik, fizessék be az egyházi adót a Plébánián vagy postai csekkeken, melyek az újságos asztalról elvihetőek. Az egyházi adó aktív dolgozók esetében személyenként  4000Ft évente, nyugdíjasok esetében 3000Ft.

- A személyi jövedelemadó 2x1 százalékról mindenki maga rendelkezik. Az egyik 1 % a Katolikus Egyház javára, a másik 1 % valamely civil szervezet, alapítvány javára ajánlható fel. A katolikus Egyház és a Fülöp Atya Alapítvány rendelkező nyilatkozatai az újságos asztalról elvihetőek. Kérjük a kedves híveket adójuk 2x1 százalékával támogassák ezeket a szervezeteket!



 

Kövessen minket a Facebookon is!