Helyi hírek 2015. április 22. 17:30

VII. Dr. Csizmazia György Emlékverseny a József Attila Általános Iskolában

VII. Dr. Csizmazia György Emlékverseny a József Attila Általános Iskolában
Az idei tanévben hetedik alkalommal került megrendezésre a Dr. Csizmazia György Regionális Természettudományi Emlékverseny a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskolában április 9-én. A vetélkedőt az intézmény alsós és felsős munkaközössége közösen szervezte meg.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dr. Csizmaziáné Lipták Mária. A zsűri elnöke Zajacz Lajos, a Móra Ferenc Gimnázium tanára volt. A versenyre a város általános iskoláiból, valamint Csongrádról és Szegedről érkeztek csapatok.

A Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola Platán Utcai Tagintézménye az I. helyen, a Kiskunfélegyházi Darvas József Általános Iskola a II. helyen, a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Gyakorló Általános és Alapfokú Művészeti Iskolája, Napközi otthonos Óvodája a III. helyen, a Kiskunfélegyházi Dózsa György Általános Iskola a IV. helyen, a Csongrád és Térsége Általános Iskola Galli János Általános Iskolája és Alapfokú Művészeti Iskolája az V. helyen, a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola székhelyintézménye a VI. helyen végzett.

A különböző elméleti és gyakorlati kérdések, valamint a színes, érdekes kísérletek segítségével elkalandoztak a természettudományok világában, melynek eredményeként egy jó hangulatú, kellemes délutánban volt részük gyerekeknek és tanároknak egyaránt.  A rendezvény egyben a Mentor(h)áló második Klubfoglalkozása volt.




 

Kövessen minket a Facebookon is!