Helyi hírek 2015. április 28. 15:45 Forrás: Kiskunfélegyházi Járási Hivatal

Ügyfélfogadási szünet lesz a földhivataloknál

Ügyfélfogadási szünet lesz a földhivataloknál
A földhivatalok ingatlan-nyilvántartási és térképi adatbázisának fejlesztése miatt április 29-e és május 4-e között a Kecskeméti és Tiszakécskei Járási Hivatalok illetékességi területét kivéve a megyében nem lesz elérhető a nyilvántartási rendszer.




A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal illetékességi területéhez tartozó ingatlanok tulajdoni lapjaival kapcsolatos lekérdezések a technikai szünet idején országos szinten nem lehetségesek, ezért - a Kecskeméti Járási Hivatal kivételével - a megye járási hivatalainak földhivatali osztályain április 29-e és május 4-e között szünetel az  ügyfélfogadás.

A fejlesztés miatt a Takarnet szolgáltatás sem lesz elérhető, ezért fenti időtartam alatt az érintett járási hivatalok kormányablakaiban a közhiteles ingatlan-nyilvántartásból adatszolgáltatást (papír alapú tulajdoni lap másolat, ingatlan-nyilvántartás térképi adatbázisból kiadott hiteles térképmásolat) valamint lakcímbejelentéssel kapcsolatos ügyintézést, az okmányirodai osztályokon lakcímbejelentéssel kapcsolatos ügyintézést az ügyfeleink részére nem tudnak nyújtani.

A fentiek miatt a Kiskunfélegyházi Járási Hivatal Okmányirodai Osztályán a lakcím ügyintézés is szünetel 2015. április 29-én és május 4-én. Az előre lefoglalt időpontok vonatkozásában kérik a Tisztelt Ügyfeleket, hogy az információs pultnál, vagy a 76/562-066-os telefonszámon kérjenek új időpontot.


 

Kövessen minket a Facebookon is!