Helyi hírek 2015. április 29. 09:00

Városi forgalomkorlátozások április 29-e és május 1-je között

Városi forgalomkorlátozások április 29-e és május 1-je között
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a félegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, hogy április 29-e és május 1-je között az alábbi forgalomkorlátozásokra kerül sor.

I. Április 29-én, szerdán az esti és éjszakai órákban a ballagó középiskolások gyalogos, lovaskocsis, traktoros felvonulásaira kell számítani szerte a városban - elsősorban a fő gyűjtő utakon lehet több csoportra számítani. Kérik a gépjárművezetők fokozottabb figyelmét!



II. Április 30-án, csütörtökön 7.00 és 11 óra között teljesen lezárják a Kossuth utcát az 5. sz. főúttól egészen a vasútállomásig a diákballagások miatt. Egy helyen lesz keresztirányú, átmenő forgalom biztosítva azokban az időszakokban, amikor a rendezvény ezt megengedi: Izsáki út - Majsai út torkolata. A vasútállomás a ballagások ideje alatt is megközelíthető lesz folyamatosan a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnok parkolóján keresztül.

III. Május 1-jén, pénteken kb. 13.30 és 14.00 óra között lezárják a Kossuth utcát a Lónyai u. - Zrínyi u. közötti szakaszon a Móra Ferenc szobor koszorúzási ünnepsége miatt.

IV. Május 1-jén a városi Majális rendezvényeit a Városi Parkerdőben tartják. A rendezvényre gépjárművel kilátogatók a gépjárműveikkel a Tesco-áruház parkolóját, illetve keleti oldalon az NT. Kft. előtti parkolókat is igénybe tudják venni.

Fentiek miatt az 5. sz. főúton a Tesco-parkoló és a Parkerdő között egész napon jelentősebb gyalogos átkelésre lehet számítani, ezért kérik a gépjárművezetők fokozottabb figyelmét a főút Parkerdő melletti szakaszán!


 

Kövessen minket a Facebookon is!