Sport 2014. március 9. 14:21

A hölgy kártyásoknak kedvezett a 13-as szám

Képgaléria
A hölgy kártyásoknak kedvezett a 13-as szám
Tizenharmadik alkalommal rendezték meg március 8-án a Kiskun Kupa Römibajnokságot. A hagyományokhoz híven a félegyházi versenyre a nőnapon is érkeztek versenyzők Kecskemétről, Budapestről, Debrecenből éppúgy, mint Hódmezővásárhelyről, vagy Kunszállásról. A kártyában nincs barátság, udvariasság, állítják a résztvevők, illetve a szervezők. Ennek ellenére a nőnapon a budapesti Batthyány Gabriella vihette magával a kupát.

 

A römiversenyre az ország minden pontjáról 33-an neveztek. Cseh Attila és Tar László első alkalommal jött el Érdről Kiskunfélegyházára. Elmondták, hogy egy barátjuktól értesültek arról, hogy itt ilyen versenyt szerveznek. Ők szinte minden nap römiznek, Budapest környékén azonban römi versenyt nem nagyon rendeznek. Arrafelé a póker az úr. Ezért jöttek örömmel szerencsét próbálni Félegyházára. Bár nem végeztek dobogós helyen, nagyon jól érezték magukat. Remek volt a társaság, profi a szervezés, éppen ezért a következő alkalommal is itt lesznek.

A késő délutánba húzódó versenyen a kupagyőztes Batthyány Gabriella mögött a szintén budapesti Grecula Ágnes végzett. A kiskunfélegyházi Illés László a harmadik, a szegedi Rumfl László negyedik lett.

 

H. S.

Kövessen minket a Facebookon is!