Közélet 2015. május 21. 18:05

Nemes cél érdekében gyűjtenek

Képgaléria
„Született Kiskunfélegyházán”- ezzel a hangzatos és sokatmondó címmel szervez Jótékonysági Retro Bulit Lajos Zoltán és csapata június 6-án szombaton a Rocktárban. A cél hosszú távon nem más, mint a szülészet visszaállítása a Városi Kórházban, amihez többek között eszközökre van szükség. Első körben a szülészeti és nőgyógyászati rendelő részére egy ultrahangos fejegység megvásárlására gyűjtenek a szervezők, az eszköz hozzávetőlegesen 2 millió forintba kerül.

Januárban döntött a Jótékonysági Retro Buli megszervezéséről Lajos Zoltán, amihez rövid idő alatt támogatókat is talált. Volt aki felajánlásokkal, míg más a rendezvény megvalósításában vállalt segítséget.

Az esemény helyszínéül a Rocktár szolgál, ahol június 6-án, szombaton 21 órától elsőként a Láma Dalai ad koncertet. Ezt követően 6 lemezlovas (Dj Kopasz, Dj Basics, Dj Parádi, Dj Fejes, Lajos Zoli, Tokaji Pali) folytatja a bulit hajnalig.

A belépésre jogosító támogató jegyek elővételben 2 ezer forintos egységáron az Aréna Könyv és Zeneszalonban megvehetők (06/76-467-399).

Emellett adományozásra is lehetőség nyílik a 11732002- 20346270- es számlaszámon. A megjegyzés rovatban: „Kiskunfélegyháza Ultrahang” megjelöléssel.

 

Ha szeretné támogatni a Kórházat a Tesco Kávézóban a Pingvin Patikában és az Aréna Könyv és Zeneszalonban elhelyezett gyűjtő pontoknál is megteheti.

 

A cél tehát adott, már csak rajtunk a sor.

 

 

 

G. Z. 

Kövessen minket a Facebookon is!