Közélet 2015. június 23. 12:00

Intézkedési terv készült a VSZKSZ működésének rendezésére

Képgaléria
Intézkedési terv készült a VSZKSZ működésének rendezésére
Elsőként önkormányzati lakások bérbeadásáról döntött a városüzemeltetési bizottság június 22-ei ülésén. Ezt követően megtárgyalták a Városfenntartó és Szolgáltató Költségvetési Szervezet pénzügyi-számviteli, működési és jogi vizsgálatáról készült összegzést. A jelentésben megfogalmazott hiányosságok felszámolására intézkedési terv készült, amelyet a bizottság jóváhagyásra javasol a képviselő-testületnek.

A VSZKSZ szabályszerű működésének helyreállítása érdekében a legfontosabb feladat az új Szervezeti és Működési Szabályzat kidolgozása és elfogadása, amelynek alapja a hatékonyabb működést elősegítő új szervezeti struktúra kialakítása – fogalmaz a vizsgálat jegyzőkönyve.

Az intézkedési terv többek között rendelkezik az új SZMSZ kidolgozásáról, a számviteli elszámolások szakszerű rendezéséről, valamint arról, hogy növelni kell a szolgáltatások színvonalát a temetkezéseknél, valamint a városi fürdőben is. A bizottság támogatta a Petőfi Sándor Bajtársi Egyesület kérelmét, hogy a volt Helyőrségi Művelődési Otthon épületében lévő emléktáblát - amelyet a 7. Gépesített Lövész Hadosztály tiszteletére állítottak – az épület külső homlokzatán helyezzék el.

A 85x44 cm-es tábla felirata:

KISKUNFÉLEGYHÁZA VÁROS

HELYŐRSÉGBEN KATONAI

SZOLGÁLATOT TELJESÍTETT

BAJTÁRSAINK EMLÉKÉRE

ÁLLÍTOTTA

MN. 7. GL. HO.BAJTÁRSI TALÁLKOZÓ

RÉSZTVEVŐI

2005. SZEPT. 7.

s-r

Kövessen minket a Facebookon is!