Kék hírek 2015. július 26. 15:50 Forrás: police.hu - baon.hu

Csalókat kaptak el a piacon

Csalókat kaptak el a piacon
Egy szabadnapos rendőr figyelt fel a kiskunfélegyházi piacon arra a két férfira, akik ellen csalás miatt adtak ki korábban elfogatóparancsot.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztályának vezetője figyelt fel július 24-én a reggeli órákban a helyi piacon egy társaságra, akik idős embereknek próbáltak meg tűzifát eladni.

Goldpergel Mihálynak gyanússá vált a férfiak kedvező ajánlata, ezért azonnal értesítette a szolgálatban lévő kollégáit. A perceken belül helyszínre érkező rendőr Sebes nevű szolgálati kutyájával a rendőr százados által megadott személyleírás alapján intézkedés alá vont két férfit, akik a személyazonosságukat hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A kapitányságra előállított 29 éves Sz. István és a 24 éves P. Gábor kazincbarcikai lakosokról kiderült, hogy velük szemben a Makói Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A kiskunfélegyházi rendőrök az elfogásról értesítették a körözést elrendelő kapitányságot, majd a két férfit - a további eljárás lefolytatása céljából - átadták a makói rendőrkapitányság munkatársainak.



 

Kövessen minket a Facebookon is!