Kék hírek 2015. július 30. 16:20 Forrás: Petőfi Népe - police.hu

Felgyújtotta magát a fiatal nő Tiszaalpáron

Felgyújtotta magát a fiatal nő Tiszaalpáron
Brutális módját választotta az öngyilkosságnak egy fiatalasszony Tiszaalpáron. A nő állítólag két gyermekét is begyógyszerezte.

Szombaton délután hangos kiáltásokra lettek figyelmesek a szomszédok Tiszaalpár egyik utcájában. Nem sokkal később mentőhelikopter körözött az utca felett, majd le is szállt. Mintegy másfél óra múlva tudott csak a levegőbe emelkedni. A szomszédok elmondása szerint egy fiatalasszony begyógyszerezte az egy és három éves kislányát, majd pedig saját magát is. Ezt követően a nő leöntötte magát benzinnel és meggyújtotta magát.

A mentők, miután stabilizálták állapotát, a pécsi kórházba szállították. Információnk szerint testének a hetvenöt százaléka megégett, amit már nem bírt elviselni a szervezete és kedden meghalt. A két kislányt is kórházba szállították, de úgy tudni, hogy már hazaengedték őket.

A megyei főkapitányság sajtószolgálata azt közölte, hogy az asszony öngyilkosságával kapcsolatban közigazgatási eljárást indítottak, és egyelőre vizsgálják, hogy az nő adott-e gyógyszert gyermekeinek.
 

Kövessen minket a Facebookon is!