Kék hírek 2015. augusztus 21. 19:20 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás miatt vették őrizetbe

Lopás miatt vették őrizetbe
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság lopás és visszaélés lőfegyverrel, vagy lőszerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást F. István 52 éves bugaci lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján F. István megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy augusztus 1-jétől augusztus 20-áig több alkalommal - a nyitott ajtón keresztül - bement egy holland állampolgár tulajdonát képező, szanki tanyán lévő épületbe és onnan bútorokat, műanyag székeket, fűnyíró gépet, kézi szerszámokat, elektromos gépeket, kerékpárokat tulajdonított el, több százezer forint értékben.

A gyanúsított lakásán tartott házkutatás során a nyomozók megtalálták a tanyáról eltulajdonított tárgyakat, valamint lefoglaltak egy kispuskát, rászerelt céltávcsővel és huszonöt darab lőszerrel, amelyek tartása engedélyhez kötött, azonban F. István azzal nem rendelkezett.

Az ügyben a további eljárást a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság folytatja le, egyben előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatására.



 

Kövessen minket a Facebookon is!