Kék hírek 2015. augusztus 28. 14:20 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Felborult a kisbusz

Felborult a kisbusz
Egy embercsempész vezette azt a járművet, amely a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint augusztus 28-án 2 óra 20 perc körüli időben az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 102-es kilométerszelvény közelében eddig tisztázatlan körülmények között átszakította a szalagkorlátot, majd felborult és a Szeged felé vezető oldalon állt meg.


A rendőrök a helyszínre érkezéskor a járműnél nem találtak senkit. A helyszínelés során folyamatosan merültek fel információk arra vonatkozóan, hogy a sztrádán a helyszín közelében sérült személyek találhatóak. A kiérkező egyenruhások az M5-ös autópályán ezidáig 18 szír illegális bevándorlót találtak meg, akik közül 10 főt a mentőszolgálat munkatársai és a rendőrök kórházba szállítottak.

Kunszállás belterületén 3 óra 20 perc körüli időben egy sebesült kezű férfit talált az egyik helyi polgárőr, aki azonnal értesítette a rendőrséget. Az adatgyűjtés és tanúkutatás során beszerzett adatok alapján az autópályán hagyott járművet a Kunszállásról kórházba szállított 31 éves román állampolgár vezette. Őt a rendőrök - egészségügyi ellátását követően - előállították a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságra, majd embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.



 

Kövessen minket a Facebookon is!