Egészségügy 2015. szeptember 19. 10:20 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Kórház

Szűrések éjszakája

Szűrések éjszakája
„Szűrések éjszakája” címmel szervez programot a Bács-Kiskun Megyei Kórház, szeptember 24-én, csütörtökön 16 és 20 óra között, ahol az erre meghívott hölgyeknek ismét lehetősége nyílik részt venni munkaidőn kívül az esedékes emlőszűrésen.

A program a megelőzést szolgáló szűrővizsgálatokat kívánja közelebb vinni a lakossághoz, és ennek keretében az emlőszűrés kiegészítéseként további térítésmentes vizsgálatokra is lehetőség nyílik.

Az érdeklődőknek lehetőségük van anyajegyvizsgálatra, urológiai vizsgálatra (prosztata) és gyermek ortopédiai szűrésre. E kiegészítő vizsgálatokon részt venni csak korlátozott számban van mód, beutaló nélkül, bejelentkezési sorrendben (csak előjegyzéssel!).
 

Előjegyzés az alábbi telefonszámokon lehetséges:

- bőrgyógyászati melanoma-szűrés: 76/519-830

- urológiai szűrés: 76/519-837, minden nap 8.30 - 12.00 óra között

- gyermek ortopédiai szűrés, gerinc és csípővizsgálat: 76/519-838, hétfő-csütörtök: 14 - 15 óra között


Emellett a helyszínen a kórház és a népegészségügyi főosztály munkatársai vércukor és koleszterin szint mérés, testzsír és testtömegindex méréssel, vérnyomásméréssel, életmód tanácsadással állnak a megjelentek rendelkezésére.

A rendezvény helyszíne: Bács-Kiskun Megyei Kórház, Kecskemét, Nyíri út 38., Hotel épület II. emelet, Mammográfia előtere, illetve szakrendelők.



Fotó: illusztráció



 

Kövessen minket a Facebookon is!