Kék hírek 2015. szeptember 18. 15:40 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Lezárták a drogkereskedők ügyét

Képgaléria
Egy szerb férfi társával együtt marihuánával, extasyval, kokainnal és speeddel kereskedett Kecskeméten. Vádemelési javaslattal zárta le az ügyet a rendőrség a napokban.











A kecskeméti nyomozók 2014. június 1-jén a megyeszékhelyen két férfit értek tetten, amikor egy autó átalakított üzemanyag tankjából 9 darab, nettó 6,576 kilogramm marihuánát tartalmazó csomagot pakoltak ki.

A szerb férfi a kábítószert K. Csabának akarta átadni, hogy adja el a csomagot. A 29 éves férfi lakásán a házkutatás során a rendőrök további 65 darab extasyt és 32,2 gramm kokaint és speedet foglaltak le, amelyeket a gyanúsított Kecskeméten és környékén akart eladni, illetve egy részét elfogyasztani. A két férfit őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amelyet a Kecskeméti Járásbíróság elrendelt.

Az eljárás során kiderült, hogy K. Csaba 2014. első felében több alkalommal adott át kábítószert A. Gábor városföldi lakosnak. A 26 éves férfi lakcímén tartott házkutatás során a nyomozók összesen 5,79 gramm marihuánát, 1 darab extasy tablettát és 9,57 gramm speed port foglaltak le. A. Gáborral szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - szabadlábon hagyása mellett - folytatott büntetőeljárást a Bács-kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya.

A kábítószer-kereskedelem miatt folytatott nyomozást a rendőrök a napokban befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek.



 

Kövessen minket a Facebookon is!