Közélet 2015. október 7. 10:20 Forrás: keol.hu

Harmadik Kor Egyeteme - Lehet jelentkezni az új tanévre

Harmadik Kor Egyeteme - Lehet jelentkezni az új tanévre
Jövő év márciusától új tanévvel folytatódik a Kecskeméti Harmadik Kor Egyeteme. A Kecskeméten és Bács-Kiskun megyében élő, tanulni vágyó nyugdíjasok mostantól december 18-ig jelentkezhetnek a képzésre.

Érdekes témákkal várja nyugdíjas hallgatóit 2016 márciusától is a népszerű kecskeméti nyitott egyetemi program, a Harmadik Kor Egyeteme. A 2016. évi szemeszterekre beiratkozott nyugdíjasok számára neves egyetemi kutatók és helyi szakemberek tartanak előadásokat kultúra-művelődés-média, gazdaság, történelem-helytörténet; pszichológia-gerontológia-oktatás, egészség-életmód témakörökben. A Harmadik Kor Egyeteme programja a Pécsi Tudományegyetem és a Kecskeméti Nyugdíjas Klubok Megyei Jogú Városi Szövetsége szervezésében, Kecskemét Megyei Jogú Város támogatásával valósul meg.

A következő tanévre beiratkozni szándékozó nyugdíjasok már jelentkezhetnek a programra a Kecskeméti Nyugdíjas Klubok Megyei Jogú Városi Szövetsége irodájában (Kecskeméti Városháza, Kossuth tér 1. ).

Az érdeklődők a Kecskeméti Nyugdíjas Klubok Megyei Jogú Városi Szövetsége és a Pécsi Tudományegyetem munkatársaitól kérhetnek további információkat az alábbi elérhetőségeken: Telefon: 76/512-235, Mobil: 20/262-2868

E-mail: [email protected], [email protected] (A fotó 2015. március 6-án egy új tanév megnyitóján készült.
 

Fotó: kecskemet.hu - Banczik Róbert




 

Kövessen minket a Facebookon is!