Közélet 2014. április 1. 16:14

Elindult a város turisztikai honlapja

Elindult a város turisztikai honlapja
Elindult Kiskunfélegyháza város új, turisztikai honlapja a www.felegyhaziturizmus.hu - tájékoztatta a Félegyházi Közlönyt Dongó Anita, a Tourinform Kiskunfélegyháza irodavezetője.

A weboldal hasznos információkkal szolgál a településre érkező turisták, vendégek részére, valamint helyi lakosok is tájékozódhatnak az aktuális programokról, ajánlatokról.

A Külkapcsolat témakörben az oldalra látogatók megismerhetik Kiskunfélegyháza külkapcsolati tevékenységét, testvér- és partnervárosainkat, a település külkapcsolati munkájáért elnyert díjakat, valamint a Swapasap testvérvárosi program részleteit.

Az Értéktárban a Kiskunfélegyházi Értéktár Bizottság munkája, a Kiskunfélegyházi Értéktárba felvett helyi értékek, valamint az értékgyűjtés folyamata is nyomon követhető a jogszabályoktól kezdve a javaslattételig. Amennyiben valaki javaslatot szeretne tenni helyi értékek felvételére a javaslattételi adatlapot letöltheti a weboldalról, s az Értéktár Bizottság elérhetőségein pedig érdeklődhet a benyújtás lehetőségeiről.

Aki bővebb információhoz szeretne jutni Kiskunfélegyházáról, a Turizmus témakörben tájékozódhat a település történetéről, szálláshelyeiről, látnivalóiról. Egy érdekes, térképes városi sétára invitáljuk a vendégeket, melynek segítségével könnyen megtervezhetik látogatásukat. A programajánlóban minden hónapban friss programokkal találkozhatnak, valamint az éves rendezvénynaptárral akár egész évre tervezhetnek. Akit a fürdőzés vonz a Róna Kincse Gyógyfürdő, és a Városi Strand és Uszoda szolgáltatásairól informálódhat.    
Az oldalon egy helyen megtalálhatóak Kiskunfélegyháza kulturális intézményei, és a Tourinform iroda elérhetőségei segítségével további információkhoz juthatnak a városba látogatók.

Érdemes rendszeresen az oldalra látogatni, hiszen az érdeklődők folyamatosan friss hírekről, információkról olvashatnak.

Kövessen minket a Facebookon is!