Közélet 2015. október 14. 14:45

Megbeszélték közös dolgainkat a lakossági fórumon

Képgaléria
Megbeszélték közös dolgainkat a lakossági fórumon
Lakossági fórumot tartott október 13-án Szamosi Endre önkormányzati képviselő a Batthyány Lajos Általános iskolában. Az összejövetelen jelen volt Csányi József polgármester és Faragó Zsolt jegyző is.

Szamosi Endre a 4-es számú választókörzet lakóinak megköszönte az elmúlt időszakban nyújtott segítségüket. Ezt követően utcáról-utcára felsorolta azokat az eseményeket, amikor lakossági összefogással, vagy önkormányzati segítséggel sikerült a körzetben élők gondjain segíteni. Szó esett a Kossuth utcai járda felújításáról éppúgy, mint a vízelvezető árkok, vagy ereszcsatornák, elhagyatott telkek rendbetételéről. A képviselő jövőbeli terveiről is szólt, kérve a jelenlévőket és körzete minden lakóját, hogy az eddigiekhez hasonlóan, valamennyi gondot időben jelezzenek, és legyenek közreműködőek azok megoldásában is.

Csányi József a város vezetésének egy éves tevékenységéről szólt. Többek között beszélt a közterek karbantartásáról, a hat általános iskola és egy középiskola működtetésének átvételéről, arról, hogy hamarosan átadják a kerékpárutat a Bercsényi utca és a Mezőgazdasági bolt között, a város közvilágítása pedig megújul az év végére. A télre is felkészültünk, és idén minden rászorulónak segítünk tűzifával a fűtési gondok elkerülésében – mondta el a polgármester.

A fórum résztvevői köszönetet mondtak a város szépüléséért, és azért a törekvésért, hogy a hivatal segítségét ajánlja problémáik megoldásához. Kihasználva a találkozást a képviselőnek és a városvezetőnek aktuális gondjaikat is megfogalmazták.

s. r.




 

Kövessen minket a Facebookon is!