Kék hírek 2015. november 11. 14:40 Forrás: Petőfi Népe

Fix traffipaxok Bács-Kiskun megyében

Képgaléria
Fix traffipaxok Bács-Kiskun megyében
Közzétette a rendőrség, hogy hol figyelik majd az autósokat fix telepítésű kamerák Bács-Kiskun megyében. A komplex közúti közlekedési ellenőrzési pontokat (KKEP) az elmúlt hetekben már kiépítették, ám egyelőre még nem üzemelték be a traffipaxokat.

Bács-Kiskun megyében Baján, az 55-ös főút 98-as kilométerének közelében és az 51-es főút 159-es kilométerszelvényénél találkozhatnak az autósok fix telepítésű kamerákkal. Az 51-es út 74-es kilométerénél, Apostagnál is kamerák figyelik majd az autósokat. Az 53-as úton az 57-es kilométerénél, Kiskunhalas belterületén lesz ellenőrzési pont, illetve Kiskőrösön a 27-es kilométerszelvényben.

Az 52-es úton a 31-es kilométernél, Fülöpszállás közelében állították fel az ellenőrzési pontot. A megyében a hetedik fix traffipax az 5-ös út 82-es kilométerének közelében lesz Kecskemét területén. Országszerte már 86 fix telepítésű kamera helyét véglegesítette a rendőrség.

A „közúti halálesetek és sérülések számának csökkentése érdekében létesülő rendszer” kamerái a rendőrség közlése szerint még sehol sem üzemelnek, ám azt egyelőre nem közölték, hogy mikortól „élesedik” a rendszer.


Fotó: keol.hu

 

Kövessen minket a Facebookon is!