Közélet 2014. április 9. 09:32

A város gazdasági kapcsolatait erősítik

A város gazdasági kapcsolatait erősítik
Németország legerősebb gazdasági térségéből érkező delegációval találkozott a magyar parlamentben Csányi József a Kiskunfélegyházi Gazdaságfejlesztő és Munkahelyteremtő Egyesület elnöke. A megbeszélés fő témája a félegyházi befektetési lehetőségek voltak.

Az Észak-Rajnai-Vesztfáliai iparkamara képviselőjeként érkezett Magyarországra Reiner Nolten és Willy Hesse a több százezer céget tömörítő szövetség két vezetője. "Magyar viszonylatokban szinte felfoghatatlan gazdasági erőt képviselnek a német iparkamarák. Ez pozitív példa lehet számunkra is, hiszen ott már felismerték, hogy megfelelő állami kontroll mellett a piaci szereplők tudják a leghatékonyabban képviselni akár egy régió, akár egy település gazdasági érdekeit. Fontos, hogy Félegyháza a látótérbe kerüljön, ugyanis az ottani iparkamara tagjai hatalmas befektetők a térségünkben" - mondta el Csányi József, az egyesület vezetője.

A KGME tagjai meghívták a német kamara tagjait, hogy látogassanak el Kiskunfélegyházára és győződjenek meg személyesen is a város nyújtotta lehetőségekről. A találkozóra még ez év vége előtt sor kerül.

Kövessen minket a Facebookon is!