Kitekintő 2014. április 10. 18:30

Megtalálták a baleset okozó sofőrt

Megtalálták a baleset okozó sofőrt
Fél nap alatt megtalálták a rendőrök a Pálmonostora határában történt halálos balesetet okozó kamion sofőrjét - tudtuk a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatától.

Mint arról korábban már beszámoltunk, 2014. április 9-én 15 óra 45 perc körüli időben a 4504-es számú út 7-es kilométerének közelében Tömörkény felől Pálmonostora irányába haladt egy 52 éves pálmonostorai férfi kerékpárral, amikor egy vele azonos irányba közlekedő kamion pótkocsijával elütötte. A kerékpáros a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A kamion megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott Pálmonostora felé.

A széleskörű adatgyűjtés és tanúkihallgatások eredményeképpen a rendőrök 2014. április 10-én 6 órára beazonosították a balesetet okozó kamion sofőrjét, V. Gyula 43 éves gyömrői lakost. A férfit segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki az egyenruhások. A terhelt vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését, az eljárás során szabadlábon védekezik.

 

Kövessen minket a Facebookon is!