Kitekintő 2014. április 11. 14:54

Világsztár olimpikonok Kecskemét főterén

Képgaléria
Világsztár olimpikonok Kecskemét főterén
Martinek János kétszeres olimpiai ill. háromszoros világbajnok és Madaras Ádám kétszeres világ- és hatszoros Európa-bajnok öttusázók különleges akcióra készülnek Kecskemét főterén 2014. április 15-én 17.00 órakor.

Az már régi hagyomány, hogy az öttusázók kosztümös filmekben szerepelnek, hiszen mind a vívás, mind a lovaglás virtuóz bajnokai. Madaras Ádám vívó- és lovaglójelenetekben kaszkadőrként és dublőrként is dolgozik. 2012-ben Izlandon forgatott, ahol két viking harcos halálos vívóküzdelmét tanította be. A Vér és a Méz földjén című filmben Brad Pittel is lehetősége volt együtt forgatni, majd a Budapesten készülő ÁVH című filmben is dolgozott. Legutoljára egy spanyol kosztümös filmben, az Alatriste kapitányban forgatott.

Kecskemét főterén, az Aranyhomok Szálloda előtt, a szökőkútnál egy különleges flashmob akcióval népszerűsítik a Kecskeméti Szabadidő Központban 2014. május 1-5. között rendezendő Öttusa Világkupát.

A Szent Imre Általános Iskola tanulói kíséretében kosztümös vívást és lovaglást mutatnak be a főtéren, ahol egy meglepetésre is készülnek.

Gyertek el és nézzétek meg, milyen meglepetésre készülnek! Várunk mindenkit szeretettel Kecskemét főterén 2014. április 15-én 17.00 órakor.

Kövessen minket a Facebookon is!