Helyi hírek 2014. április 20. 08:15

Ön milyennek találja az új Félegyházi Közlönyt?

Képgaléria
Ön milyennek találja az új Félegyházi Közlönyt?
Hat számot már megélt, itt a hetedik is. Nem könnyű a saját munkánk eredményéről érdeklődni, de a kíváncsiság győzött: a város magazinjáról, a Közlönyről kérdeztük olvasóinkat.

Zsóka (38) vállalkozó

Egy darabig nem jelent meg, akkor hiányzott. A megváltozott lapban mindig elolvasom az aktualitásokat, itt tudok tájékozódni a városi programokról, például az újságból értesültem a virágvásárról. Tetszik, hogy megkérdezik az olvasók véleményét is erről-arról, és szerintem az emberek 98 %-a így van ezzel. Alaposabban átolvasom a Közlönyt, mint bármi más kiadványt.

Zsolt (37) üzletvezető

Kéthetente belelapozok, beleolvasok. Feltűnő a változás, mert szebb, színesebb, átláthatóbb, mint korábban. Ami számomra érdekes, a várossal kapcsolatos hírek, tervek, változások, azt mind megtalálom a lapban. A boltban nincs idő olvasni, de előfordul, hogy a vevők megemlítik, mit olvastak a Közlönyben, mert a városban beszélnek róla.

Mária (51) nyugdíjas

Észrevettem a változást, úgy 1 hónapja figyeltem fel rá. Sokkal gazdagabbnak találom az újság tartalmát, mint régen. Hétvégenként mindig szakítok időt az olvasására, és a család minden tagja átnézi, férjem is, és a három gyerek. A legutóbbi számban felfedeztem a szomszédomat, és egy másik ismerőst is. Szeretnék többet olvasni az egészségügyről, például arról: hol tart a kórház dolga?

Kati (56) alkalmazott

Mindent megtalálok benne, ami érdekel, és ami rólunk, félegyháziakról szól. Kifejezetten tetszik a lap, időszerű volt megújulni, színesedni és sokoldalúvá válni. Más újságokkal együtt érkezik, de mindig a Közlönyt olvasom legelőször. Javaslatom? Lehetne heti, és kicsit vastagabb.

Lajos (36) ifjúsági vezető

Nagyon jó újság. Sok mindent megtudok belőle a városról, programokról és hozzájutok hasznos információkhoz. Foglalkozhatna többet a civil dolgokkal, hiányolom a különféle szervezetek bemutatását, például a mozgáskorlátozottak helyi szervezetének tevékenyégét megismertetni, elfogadtatni. Ezzel még tartalmasabbá válhatna. A vendégek beszélnek róla, főleg az idősebbek használják fő információ-forrásként, néha itt, a büfében is keresik a Közlönyt, ezért örülnék, ha kaphatnék néhány példányt

tli

A körkérdés támogatója a PROFINAILS COSMETICS ZRT.

Kövessen minket a Facebookon is!