Kék hírek 2016. március 8. 11:00 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A hinta láncával akart véget vetni életének a félegyházi férfi

A hinta láncával akart véget vetni életének a félegyházi férfi
A kiskunfélegyházi járőrök megmentették annak a helyi férfinak az életét, aki öngyilkos akart lenni egy játszótéren vasárnap.

Bejelentés érkezett a rendőrségre március 6-án kora este, hogy az egyik kiskunfélegyházi játszótéren egy férfi feltehetően véget akar vetni az életének.

Polgár Sándor címzetes rendőr főtörzszászlós és Somogyi Tamás rendőr őrmester fél percen belül a helyszínre érkeztek. Térdelő helyzetben egy mozdulatlan férfit találtak a helyszínen, akinek a hinta lánca a nyakára volt tekerve. Az egyenruhások azonnal a segítségére siettek, majd – mivel a férfi nem mutatott életjeleket – megkezdték az újraélesztését és azonnal mentőt kértek a helyszínre.

Miközben Polgár Sándor hosszasan mellkaskompressziót végzett, folyamatosan figyelemmel kísérték a férfi pulzusát és légzését. A kitartó küzdelem eredményeként az addig eszméletlen személy légzése újraindult, életjeleket mutatott.

A rendőrök ezt követően a 38 éves helyi lakost stabil állapotban átadták a mentőszolgálat helyszínre érkező munkatársainak. A gyors, szakszerű rendőri intézkedés életet mentett.





 

Kövessen minket a Facebookon is!