Kistérség 2016. június 16. 13:30 Forrás: petofiszallas.hu - Nagy Timea

Házaspárok lelkigyakorlata 

Képgaléria
Házaspárok lelkigyakorlata 
Június 10-e és 12-e között rendezték meg Petőfiszállás-Pálosszentkúton a házaspárok lelkigyakorlatát. A plébánia 10 éve minden évben várja a házaspárokat, családokat egy élménygazdag hétvégére, ahol a párok elmélyíthetik és megerősíthetik kapcsolatukat, a gyerekek pedig kikapcsolódhatnak, játékos programokon vehetnek részt.

A hétköznapokból való kiszakadás lehetőséget biztosít, hogy a házaspárok egymásra figyelhessenek, és lelkileg feltöltődhessenek. Az eseményen most is Bíró László püspök tartotta az előadásokat, melyeknek fő témája a család volt. 2016 az irgalmasság éve, így ez az aktualitás is felfedezhető volt az előadások mondanivalójában, üzenetében, összefüggésben a házassággal. 

A rendezvényen 32 házaspár és mintegy 60 gyerek vett részt. A szállást a pálosszentkúti zarándokház mellett családok biztosították a résztvevőknek. Az előadások ideje alatt a gyerekeknek külön programokat biztosítottak a szervezők az óvodában, a Faluházban valamint a játszótéren. A szervezési és lebonyolítási munkákban segítséget nyújtottak a Csicsergő Óvoda és a Petőfi Sándor Általános Iskola dolgozói, helyi lakosok, valamint középiskolás tanulók.


Fotó: Szabó Sándor







 

Kövessen minket a Facebookon is!