Közélet 2014. május 16. 13:03

Útlezárások a Városalapítók Napján

Útlezárások a Városalapítók Napján
Felhívjuk a kiskunfélegyházi autósok, gépjárművezetők, illetve Kiskunfélegyházán május 18-28. között közlekedő gépjárművezetők figyelmét az alábbi útlezárásokra, forgalomkorlátozásokra és tisztelettel kérjük, hogy azokat szíveskedjenek figyelembe venni és annak megfelelően közlekedni, ill. megválasztani az útvonalukat.

Május 18-19.

A taxiállomás a Szent János térre a Mozi elé kerül kb. május 28. szerdáig, mivel a Bajcsy-Zs. u. - 5-ös sz. főút kereszteződésében lévő nagy parkoló a vidámpark érkezése miatt lezárásra kerül. Kérjük a járművezetőket, hogy a „Megállni tilos, kivéve taxi” táblákat a Szent János téren szíveskedjenek figyelembe venni és betartani!

22. csütörtök

Este 20 h-tól a Korona u. lezárásra kerül kb. május 24. szombat 24 h-ig! Kérjük az éjszaka esetlegesen ott parkoló autósokat, hogy legkésőbb másnap (péntek) reggel 7 h-ig szíveskedjenek elhagyni gépjárművükkel a Korona utcát!

23. péntek

12.30 h-tól a Bajcsy-Zs. u. Szalay Gy. u. - 5-ös sz. főút közötti szakasza teljes szélességben lezárásra kerül, amely kb. május 26. hétfő de. 8 h-ig tart.

24. szombat

Kossuth L. u. az 5. sz. főúttól a MÁV-állomásig teljes szélességében lezárásra kerül 9.45 h - 12 h között a Kiskun Kupa futóverseny biztosítása érdekében.

Kossuth L. u. 14-15 h között az Ady E. u.-tól a Kazinczy u.-ig szakaszos lezárásra kerül a Mazsorett-felvonulás biztosítása érdekében. A lezárás kb. 15 h-ig tart.

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

Kiskunfélegyháza, 2014. május 16.

 

 

                                                                   Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal

                                                                          Városüzemeltetési Osztály

Kövessen minket a Facebookon is!