Helyi hírek 2017. január 24. 11:30

Körkérdés: Mire számít a 2017-es esztendőben?

Képgaléria
Körkérdés: Mire számít a 2017-es esztendőben?
Évindító körkérdésünkben a 2017-es évről kérdeztük meg a városlakókat. Tervekkel, elképzelésekkel felvértezve, vagy éppen nehézségek közepette mindenki megosztotta véleményét.

 

Rekedt Nagy László (66)

Kicsit pesszimistán látom a 2017-es esztendőt, sok jóra nem számítok. Nyugdíjasként nehezen boldogulok, a kiadásaim magasak főleg télen, emellett gyógyszerekre is sokat költök. Nem teszi könnyűvé az évkezdetet a nagy hideg, a rezsit tekintve jelentős pluszkiadást jelent. Kisnyugdíjasként a feleségemmel közösen a 77 éves bátyámat is segítem a nehéz időkben.

 

Rubi Józsefné (74)

Bizakodom, mert kisebb terveim vannak a párommal erre az esztendőre. Sok jó dolog történt 2016-ban, a város környezete fejlődött, megszépültek és tisztábbak az utcák. Várom a tavaszt, hiszen bekeményített az időjárás, ennek ellenére a hideget is hasznosnak találom a termőföldek szempontjából. Előre tekintve pozitívan látom az évet.

 

Fekete Gyöngyi (50)

Vállalkozóként az idei esztendőt illetően bizakodó vagyok, előre tervezek. Remélem, tovább fejlődik a város. Az előző évem változásokkal teli volt, mindig akadt tennivaló. Több célt kitűzök magam elé, valamit könnyebb, valamit nehezebb elérni. Arra is ügyelek idén, hogy a munka mellett a családra is maradjon idő. Véleményem szerint minden lehetőséget meg kell ragadni ahhoz, hogy valaki sikeres évet zárjon.

 

Tóth Levente (44)

Remélem, nem lesz rosszabb az idei év, mint a 2016-os. Előző évem sok munkával, viszonylag gyorsan eltelt. Mindig akadt elég tennivaló, ezért nem panaszkodom. Vállalkozóként mindenki elsősorban magáért dolgozik, próbálom a legtöbbet kihozni a dolgokból. Pihenésre és a családra is szakítok időt. 

 

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!