Helyi hírek 2017. május 2. 15:30

Körkérdés: Ki szokott-e járni a Parkerdőbe?

Képgaléria
Körkérdés: Ki szokott-e járni a Parkerdőbe?
A majális mellett kikapcsolódásra, természetjárásra, kirándulásra és egyéb szabadtéri programok szervezésére is egész évben igénybe veszik a Parkerdőt a félegyháziak. Akad, akit a nagyobb rendezvények csalnak ki, míg más rendszeresen kilátogat a Parkerdőbe.

Tóth Violetta (16)

A majálison minden évben itt vagyok, próbálok tevékenyen részt venni a rendezvényen. Gyerekkoromban sokat jártunk ide a családdal, már akkor is nagyon szerettem a Parkerdő hangulatát, és ez ma is így van. Örülök, hogy az elmúlt években sokkal rendezettebb lett, a kilátó is hangulatos, feldobja a környéket. Sétáláshoz, természetjáráshoz év közben is ajánlom.

 

Rádi Andrea (41)

Harmadik éve van itt újra a majális, ilyenkor mindig kijövök és a gyermekeim is boldogan vesznek részt a programokon. A nyüzsgést és a hangulatot emelném ki, sok olyan ismerőssel találkozom ilyenkor, akikkel év közben nem. A programok tetszenek, ilyenkor kikapcsolódom. De az erdő egész évben alkalmas lehet egy kis kirándulásra.

 

Kürti Zsófia (23)

A majálison kívül is kilátogatok néhanapján a Parkerdőbe. Szépen rendbehozták, tisztán tartják, úgy tudom kullancsot is irtottak. Családosoknak, állattartóknak az év többi napján hasznos lehet a zöld környezet egy kis sétára. A nagyobb rendezvényeken barátokkal találkozok, a programok is tetszenek. Örülök, hogy ismét itt tartja a város a majálist.

 

Árvainé Volentér Éva (42)

Év közben is ki szoktam jönni a családdal a Parkerdőbe. Kutyát sétáltatok, és a gyerekeknek is jó program futkározni a szabadban. Terveim között szerepel, hogy egyesületi színekben főzést is szervezek itt. A nagyobb rendezvények mellett egyéb más is rendezett a Parkerdő, a kilátóba rendszeresen felmegyek, kikapcsolódásnak mindenképpen ajánlom.

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!