Helyi hírek 2017. május 13. 16:30

Megújult Félegyháza honlapja

Képgaléria
Megújult Félegyháza honlapja
Külsőségeiben és tartalmában is megújult Kiskunfélegyháza város honlapja. Mostantól a www.kiskunfelegyhaza.hu oldalra kattintva egy felépítésében korszerű és logikus, arculatában a kor követelményeinek megfelelő felületet talál az internetes szörföző, ahol gyakorlatilag minden fontos információ fellelhető a városról, az önkormányzatról és annak intézményeiről.

A városi portálok szerepe napjainkra felértékelődött, ezzel együtt a velük szemben támasztott elvárások megnőttek. Egy korszerű szájt – ahogy a digitális nemzedék mondja – a helyi közösségek körében egyfajta organizátori szerepet is felvállal, ugyanakkor tartalmaz minden lényeges információt, ami az önkormányzat és a városvezetés külvilággal folytatott kommunikációjában fontos lehet. Teszi ezt a lehető legszélesebb körben, aktuális, szakmailag pontos, esztétikus és áttekinthető formában.

Egy jó városi weboldalt épp úgy szól az utca emberének, mint a helyi és országos döntéshozóknak, intézményvezetőknek, potenciális befektetőknek, vállalkozóknak, külföldi és hazai turistáknak… Így aztán a vele szemben támasztott elvárások közül az egyik legfontosabb, hogy vonzó képet mutasson a városról a külvilág felé. Nos, az új városi portál éppen ilyen: praktikus, logikus, szerethető. Amellett, hogy kimondatlanul is „megüzeni” látogatójának: egy vonzó kisváros internetes utcáin kalandozik, csokorba gyűjti a félegyháziak mindennapos ügyintézéséhez szükséges tudnivalókat a kórházi, háziorvosi, gyógyszertári ügyeletektől a civil szervezetek, alapítványok elérhetőségén, az önkormányzati rendezvények programján, a testületi ülések határozatain, rendeletein, valamint jegyzőkönyvein keresztül egészen a naponta frissülő hírekig. Nem mellékesen pedig – a mai trendnek megfelelően – jól használható mobilbarát verzióval is rendelkezik.

Természetesen napjaink változásai közepette egy városi honlapnak legfeljebb nyugalmi periódusai lehetnek, végleges formája nem. A www.kiskunfelegyhaza.hu oldal is folyamatosan változik, formálódik ezután is, az igények és tapasztalatok tükrében. Tökéletesítésében minden támogató javaslatot örömmel felhasználnak. Az önkormányzat és a fejlesztők ezért arra kérik a félegyháziakat, hogy miután fellapozták, használták és megismerték a webszájtot, jelezzék észrevételeiket, ötleteiket a [email protected] email címen!

 

Kövessen minket a Facebookon is!