Helyi hírek 2017. június 26. 15:30

Körkérdés: Látogatja-e a helyi nyári rendezvényeket?

Képgaléria
Körkérdés: Látogatja-e a helyi nyári rendezvényeket?
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén nyáron is több kulturális és szórakoztató rendezvénynek ad otthont Kiskunfélegyháza. Az itt élők körében népszerű, közkedvelt a Múzeumok Éjszakája csakúgy, mint a Nyeregszemle, a kézműves sörfesztivál, vagy az oldalkocsis motoros találkozó.

Rádi Tamás (43)

Szeretem a helyi rendezvényeket, ilyenkor a ritkán látott ismerősökkel, barátokkal is összefutok. Minden helyi program jó hangulatú és jól megszervezett, nem csoda, hogy egyre népszerűbbek a nyári rendezvények. A Nyeregszemlén még nem jártam, de a motoros fesztiválon és a Múzeumok Éjszakáján mindig ott vagyok. Nem számítok nagy sörivónak, de a sörfesztiválra is kilátogatok az emberek és a hangulat miatt.

 

Tarjányi Mariann (23)

A Múzeumok Éjszakája szerintem a legjobb és a legismertebb a nyári félegyházi programok közül. Ezt követik figyelemmel a legtöbben, és én is ezen vagyok jelen a családommal. Itt a gyerekeket is le tudják kötni a malomudvarban, valamint számos érdekes program segít abban, hogy megismerjük a város történelmét, hagyományát. Minden rendezvény előtt tájékozódok a programokról, kisgyermekes anyukaként elsősorban családbarát eseményekre megyek el.

 

Gulyás József (53)

Sok helyi rendezvényre kilátogatok, egyre többen követik a helyi eseményeket. A Múzeumok Éjszakája mellett a Nyeregszemle, a sörfesztivál és az oldalkocsis motoros találkozó is kedvelt a városlakók körében. Cimborákkal találkozok, a programok jók, változatosak. Mindenki megtalálja a saját érdeklődési körének a megfelelőt. A koncerteket is nyomon követem, a fiatalok mellett az idősebb korosztályt is kiszolgálják.

 

Vereb István (48)

A Múzeumok Éjszakája és a kézműves sörfesztivál a legvonzóbb a számomra. Főként a kulturális programok kötnek le, kicsivel több szabadtéri koncert lehetne még a városban. A társasági élet előmozdítói ezek a rendezvények, a rohanó világban ilyenkor nyílik alkalom beszélgetésre, társalgásra.

G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!