Helyi hírek 2017. augusztus 6. 14:00

Új focipálya a Darvas-téren

Képgaléria
Új focipálya a Darvas-téren
Új focipályát alakítottak ki a Darvas-téri játszótéren, a Petőfi-lakótelepen élők nagy örömére. Az önkormányzatnak köszönhetően két focikaput állítottak fel, valamint ezek mögé egy-egy nagy méretű védőháló is került. Így mostantól a betonpálya helyett a biztonságos füves pályán rúghatják a bőrt a fiatalok.

Horváth Gábor képviselő elmondta, hogy ezzel a fejlesztéssel várhatóan megoldódnak azok a problémák, amelyek abból adódtak, hogy a gyerekek eddig a háztömbök közötti füves területeken fociztak vagy a kibetonozott részeken pattogtatták a labdát, zavarva ezzel az ott élők nyugalmát.

– A pályát már használhatják az itt lakók, jövőre sort kerítünk a körbekerítésére is, valamint padokat és fákat is tervezünk köré telepíteni – mondta a képviselő, majd hozzátette, hogy további játszóeszközöket is szeretnének kihelyezni a Darvas-téri játszótérre.

A képviselő arról is tájékoztatta lapunkat, hogy a nyári nagy meleg ellenére további beruházások várhatóak a lakótelepen. A Darvas-tér 2-3. közötti szakaszon hamarosan térkővel burkolják le a parkolót. Ezen kívül a Holló László u. 22-24. előtt, valamint a 16-os és a 18-as szám között rövidesen járdákat is építenek.
 

Kövessen minket a Facebookon is!