Virágos Félegyházáért 2017. augusztus 12. 15:30

Virágos Félegyházáért – Kié legyen a közönségdíj?

Képgaléria
Virágos Félegyházáért – Kié legyen a közönségdíj?
A lakótelepi első emeleti erkély már messziről magára vonzza a járókelők tekintetét, amint „rózsaszín felhőként” megtöri a panelházak sivárságát. A korlátról lelógó tiroli futómuskátlik, a mennyezetről aláeresztett ámpolnanövények, a leadnerek és az angol muskátlik egytől-egyig a rózsaszín árnyalataiban pompáznak. Gondozójuk saját erkélye mellett még az alatta lévő közterületet is kezelésébe vette, követésre méltó példát mutatva arra, hogy néhány örökzöld növénnyel mennyit tehetünk lakókörnyezetünk szépségéért, sajátmagunk és mások öröméért.

Idén is Közönségdíjat hirdetett a Virágos Félegyházáért versenyre nevezők között a Félegyházi Közlöny. Honlapunkon a "Virágos Félegyházáért" alcím alatt a versenyben résztvevő valamennyi kertről, erkélyről találnak képeket és egy rövid ismertetőt az érdeklődők, olvasóinktól pedig azt kérjük: szavazzanak a nekik leginkább tetszőre! A szavazatokat az [email protected] címre várjuk szeptember 4-éig. A Közönségdíjat az veheti át a Libafesztivál alkalmával megrendezett eredményhirdetésen, akire a legtöbben voksolnak.

Idén hetedik alkalommal hirdette meg Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület a Virágos Félegyházáért versenyt, amelyre három kategóriában – elő- és belső kert, illetve konyhakert, virágos ablak és erkély, valamint intézmények, vállalkozások által gondozott közterület – összesen 32 nevezés érkezett. A szakmai zsűri valamennyi helyszínt meglátogatta.

Kövessen minket a Facebookon is!