Virágos Félegyházáért 2023. május 12. 12:00

Virágos Félegyházáért idén is

Virágos Félegyházáért idén is
A rendezett, szépen kialakított és gondozott környezetre egyre többen odafigyelnek, egyre több helyen látható, hogy természetes igény. A Virágos Félegyházáért mozgalom azokat hívja több, mint 10 éve, akik már megismerték ennek szépségét, fontosságát és örömét.

Most sem a kertek összehasonlítása a cél, sokkal inkább egymást kiegészítve felfedezni a szépet, az örömszerzőt. Legyen szó lakóházak, intézmények, vagy akár egy benzinkút kertjéről. Mert ebben a sokszor érzéketlenül, figyelmetlenül, közönyösen rohanó világban szívet melengető, életre keltő látvány egy-egy ilyen kis oázis.

Idén 13. alkalommal hirdette meg a Virágos Félegyházáért felhívását Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület, Csányiné Pap Andrea polgármesterné fővédnökségével.

Jelentkezhetnek magánszemélyek, közösségek, vállalkozások, vendéglátóhelyek, intézmények, óvodák, általános és középiskolák, unokák-nagymamák. Bárki, aki úgy érzi, hogy szívesen megosztaná szép környezetének élményét, tapasztalatait.

Jelentkezni lehet virágos kerttel, konyhakerttel, balkonnal, ápolt zöldfelülettel, bármilyen kertrészlettel, ötletes, kedves növényalkalmazással május 31-éig a kitöltött jelentkezési lap leadásával a városi könyvtárban, a művelődési központban és a Tourinform irodában. A
jelentkezési lap beszerezhető a fenti helyeken és letölthető a www.kiskunfelegyhaza.hu, ill. a www.psvk.hu honlapról. Kérik, hogy ügyeljenek a pontos kitöltésre! További információ kérhető Nagy Ágnes városi főkertésztől a 06/20 388-6663-as telefonszámon.  
                      

Kövessen minket a Facebookon is!