Helyi hírek 2017. szeptember 26. 11:45

A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje Kollár László

Képgaléria
A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje Kollár László
Kollár László, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje a 4-es számú választókerületben. Ezt Szőcs Norbert, a Jobbik regionális igazgatója jelentette be a szeptember 25-én megtartott sajtótájékoztatón. A regionális igazgató ismertette a párt kampánytörekvéseit, Kollár László pedig életútja rövid ismertetése mellett szólt képviselői terveiről is.

Szőcs Norbert arról számolt be, hogy beindult a Jobbik választási kampánya. Ennek legfőbb célja, hogy a kormányváltó hangulatot fenntartsák, illetve pozícióikat megerősítsék. A párt a közelmúltban 1100 plakáthelyet vásárolt. Ezeken a felületeken a legfőbb üzeneteink a következők lesznek: kizárjuk a migránsokat, megemeljük a béreket, elszámoltatjuk és lecsukjuk a tolvajokat, mert mindennek van határa – mondta el a regionális igazgató.

– 50 éves vagyok, kilenc éve a félegyházi Jobbik vezetője. 26 éve élek boldog házasságban, három gyermeket nevelünk feleségemmel. Munka- és tűzvédelmi előadóként, vállalkozóként keresem a kenyerem. A megyei közgyűlésben ötödik esztendeje tevékenykedem – mondta bemutatkozásként Kollár László.

A képviselői terveiről kifejtette: – Teljesen másként gondoljuk a képviseletet területi szinten is, mint amit eddig megszoktak a választók. Ha a korábbi képviselőkre gondolok, azt kell megfogalmaznom, hogy mindenki pártkatona volt elsősorban, és kevésbé képviselték az itt élők érdekeit. Példaképemnek dr. Kiss Istvánt, a város két világháború közötti képviselőjét tartom. Azért, mert ő volt az egyetlen, aki a félegyháziak egyéni érdekeit is tudta képviselni. Így épült meg például a Bugaci út. Ehhez kapcsolódóan én is fontosnak tartom a városkörnyéki úthálózat megújítását, mert ezen a területen nagy lemaradásban vagyunk. Az elmúlt 30 évben egyedül a Félegyháza és Kiskunmajsa közötti szakasz újult meg. Pedig az úthálózat turisztikai szempontból is fontos. Mi nem abban vagyunk érdekeltek, hogy magánfürdőt létesítsünk, hanem abban, hogy a 110 éves hagyománnyal bíró Fürdőszállót és az ehhez csatlakozó létesítményeket fejlesszük tovább, és így hozzunk létre újabb munkahelyeket. A munkahelyteremtéshez kapcsolódóan szeretném folytatni azt a megkezdett gazdaságfejlesztési vonalat, amit a félegyházi városvezetés az elmúlt időszakban, 2014 óta folytat. Ezzel együtt minél több olyan vállalkozást szeretnék idehozni, amelyek új munkahelyeket teremtenek. Fontosnak tartom azt is, hogy Félegyháza a közeljövőben ismét szakmai képző centrummá váljon. Céljaim közé tartozik az is, hogy a városi kórház minél teljesebb szolgáltatással működjön, visszaállítsák a szülészetet, hogy a félegyházi gyermekek itt születhessenek – zárta gondolatait Kollár László.

s. r.

 

Kövessen minket a Facebookon is!