Helyi hírek 2017. szeptember 29. 18:00

Családi délután a Bercsényi Óvodában

Képgaléria
Családi délután a Bercsényi Óvodában
A Bercsényi Óvodában idén is megrendezték azt a hagyományos családi délutánt, amelyen szüleikkel együtt vidám perceket tölthetnek el a gyerekek. Ez most sem volt másképp, hiszen már Szombatiné Horváth Tünde tagintézmény-vezető megnyitó szavait követően elkezdődött a mulatság.

Először a Vackor és az Aprómanó csoport gyermekei adták elő vidám, zenés tornájukat, amely után Kátai Tibor a néptánc és a táncház világába kalauzolta a kicsiket és nagyokat egyaránt.

– Közösségben lenni nagyon jó, és együtt lenni pedig még jobb – fogalmazott a tagintézmény-vezető, majd elmondta, hogy a szülők és a gyerekek élményszerű közös programokon való részvételét tartja a legfontosabbnak.

– Tudatosan odafigyelünk arra, hogy a hagyományainkat ápoljuk, és elősegítsük az egészséges életmód kialakítását a gyerekek és családjaik körében – tette hozzá Szombatiné Horváth Tünde.

A délután folyamán a Szegedi Látványszínház tagjai interaktív, zenés mesével csaltak mosolyt a gyermekek arcára. A kicsik különböző tevékenységek közül válogathattak. Kézműves foglalkozások, arcfestés, zsákbamacska és még sok-sok program tette még vidámabbá a délutánt. Meglepetésként pónifogat is várta a bátrabb gyerekeket. Az izgő-mozgó ovisok pedig a trambulinnak és az ugrálóvárnak örültek a legjobban.
 

Kövessen minket a Facebookon is!