Sport 2018. október 8. 14:00

Megkezdte szereplését az U12-es leány kosárcsapat

Megkezdte szereplését az U12-es leány kosárcsapat
Az U12 bajnokság első fordulóját rendezték meg október első hétvégéjén. A 7. régió E csoportjában a Félegyházi Térségi Sportiskola csapata két mérkőzésen lépett pályára. Bokányi Rita és Fekete – Seres Ildikó vezetőedzők tanítványai egy-egy győzelmet, illetve vereséget értek el. Az edzők beszámolói szerint az együttes augusztus vége óta formálódik és az elmúlt hetekben is csatlakoztak új játékosok, így még össze kell szoknia a társaságnak.

U12 Bajnokság I. forduló 2018- 2019. 7. régió E csoport

FTSI Lány- Pityke Lány 48- 64

(13- 14, 15- 15, 8- 16, 12- 19)

FTSI Lány: Fehér Fruzsina- 23, Varga Evelin- 13, Leiz Luca- 9, Tantucz Anna- 1, Kohut Vanessza-1, Kohut Jázmin- 1, Farkas Dorina-, Fodor Alexa-, Rádi Viktória-, Rózsa Noémi-, Tarjányi Dóra-, Suciu Anna-, Bodor Katalin-.

 

Edzői beszámolók:

Az első mérkőzésen nem igazán találtuk magunkat a pályán, főleg védekezésben vétettünk hibákat: nem mertünk ütközni, rosszul helyezkedtünk, így könnyű kosarakhoz juttattuk a nagykőrösi csapatot. Támadásban kevesen mertek játékba szállni, így kulcs játékosokra nagy feladat hárult. Félidőig partiban voltunk, a második játék részben azonban felőrölt minket az ellenfél, így 16 ponttal kikaptunk.

 

FTSI Lány- KKA Amazonok 58- 39

(15- 6, 16- 10, 14- 8, 13- 15)

FTSI Lány:Fehér Fruzsina- 25, Varga Evelin- 13, Leiz Luca- 10, Tantucz Anna- 3, Kohut Vanessza-2, Farkas Dorina- 2, Tarjányi Dóra- 2, Suciu Anna- 1, Kohut Jázmin- , Fodor Alexa-, Rádi Viktória-, Rózsa Noémi-, Bodor Katalin-.

 

Edzői beszámolók:

A második mérkőzésre felpörögtünk, sikerült meglepnünk ellenfelünket, a védekezésünk sokkal agresszívabb lett, oroszlánként küzdöttek a lányok minden egyes labdáért. Támadásban többen vállalták fel az 1:1- es szituációkat, igaz sok hibával dobtuk a ziccereket, de legalább próbálkoztunk. Mindenki kivette a részét a győzelemből. Sokat kell még dolgoznunk, sok meccs tapasztalat kell még a lányoknak, de a mai két mérkőzésen is már láttuk a fejlődést.

 

A lányok öt kenguru csapatból érkeztek, jó hangulat uralkodik közöttük, igyekszünk belőlük csapatot kovácsolni.

 

Edzők: Bokányi Rita, Fekete- Seres Ildikó

 

Kövessen minket a Facebookon is!