2014. augusztus 15. 12:00

Folyamatos a munka a 6-os sz. választókörzetben

Képgaléria
Folyamatos a munka a 6-os sz. választókörzetben
Dongó József önkormányzati képviselő számolt be a körzetében (Bankfalu, Liget utca, Zöldmező Lakótelep, II., IV., V., VI., VII., VIII. körzetek) a napokban befejezett, jelenleg is zajló és a közeljövőben megvalósuló eseményekről.

A Templomdomb feltárása után az emlékpark kialakítása folytatódik a napokban. A Templomdomb melletti önkormányzati terület rendezését is hamarosan megkezdjük, illetve a Szélmalom utcára kilógó túlburjánzott növényzetet is eltávolítjuk és célunk az útpadka rendbetétele is.

A Félegyházi Vízfolyás mentén felnőtt, a kilátást akadályozó nád eltávolítását is most végezzük.

A Bankfaluba vezető járdák, kerékpárutak gépi kaszálása az elmúlt napokban megtörtént. A kézi kaszálással hamarosan tovább szépítjük a környezetet. A játszóterek, parkok kaszálása is folyamatosan zajlik.

A Zöldmező Lakótelepen lévő vegyesbolt és a Csanyi és Péteri út találkozásánál lévő kereszt környékét a külterületi gondnok tette rendbe.

A Csanyi, Péteri és Toma utak mentén a közmunkaprogram keretében foglalkoztatottak végezték el a felnőtt cserjék, fák irtását, majd ezután a Tanyafejlesztési program keretén belül beszerzett szárzúzóval gondozzuk az út szegélyét, amely a sok eső miatt gyorsan gazosodik.

A szárzúzó a vásártér rendbetétele mellett a Kismindszenti út, a Reptér utáni tanyákhoz vezető út útszegélyét is rendbe tette. Ez a munka azért is fontos volt, hiszen az említett utak javítása is tovább folytatódik a nyár végén.

A Liget utcai lakótelep előtti téren felhalmozott zöldhulladék is a napokban elszállításra kerül.
 

Kövessen minket a Facebookon is!