Helyi hírek 2019. október 14. 08:30

Kolossai János közleménye

Kolossai János közleménye
Közösségi oldalán foglalta össze a választás eredményével kapcsolatos gondolatait Kolossai János, a Veled a Városunkért Egyesület polgármesterjelöltje. Közleményét változtatás nélkül tesszük közzé.

„Mint tudjuk, ma október 13-án Kiskunfélegyháza is a választás során, mint minden magyar város, kitöltötte az IQ tesztjét, ami a következő adatokat mutatta: 12% használja az eszét, nekik külön meg is köszönöm bátorságukat, hogy megpróbálták a várost kihúzni a Veled a Városunkért Egyesület jelöltjein keresztül a sz@rból.

Sajnos a 88% százaléknak, csak gratulálni tudok a végtelen ostoba, gyáva, fenéknyaló viselkedésükhöz, remélem a részben sárga térkővel lefedett tér és az egy évre csatatérré változtatott város, majd megoldja az összes problémájukat, mint pl. egészségügyi, közlekedési, közbiztonsági, béremelési és ukrán vendégmunkások által majd molesztált leánygyermekeik stb. stb.!!!

Kezdem megérteni, engem azért pocskondiáztak, mert Önöknek (88%) ellenszenves voltam, ugyan is tudom használni az eszem, ami Önöknek sértő, mert képtelenek rá. Hiszen ahonnan én jöttem, Miskolcról, ott a Fidesz által támogatott, idióta városvezetés seggét nem kinyalják, Félegyházával ellentétben, hanem rakétát dugtak bele, az ég felé fordították és kilőtték, megszabadulva a hülyeségek további gyártásától és a méregdrága, haszontalan látvány beruházásoktól!

Gondolom azt már végig sem tudták gondolni, (88%) mivel is tudták volna, hogy most újabb öt évre megállították a valódi fejlődést és bebetonozták azokat az embereket, akik ezt meg is fogják továbbra is valósítani, mint ahogyan eddig is nagy buzgalommal tették! Még egyszer! GRATULÁLOK a 88% eszetlenségéhez!!!”

 

Kövessen minket a Facebookon is!