Sport 2021. május 26. 15:00

Szezont zárt az U12-es leány kosárlabdacsapat

Szezont zárt az U12-es leány kosárlabdacsapat
Meghívásos tornán vettek részt a Félegyházi TSI U12-es leány kosárlabdacsapatának tagjai, akik az idény végeztével mintegy levezetésként Kecskeméten léptek parkettre. Fekete-Seres Ildikó edző csapata két mérkőzéssel búcsúztatta a szezont.

Fekete-Seres Ildikó edző értékelése:
– A kecskeméti sportbarátaink meghívták az FTSI U12-es leány csapatot május 22-én egy év végi levezető tornára. A pünkösdi hétvége majdnem megtréfált minket, mivel több játékosunk a pandémia utáni első hosszú hétvégét családi elfoglaltsággal töltötte. Így 8 játékossal utaztunk el Kecskemétre, ahol a felújított Bányai Júlia Gimnázium torna termében zajlottak a mérkőzések. Részt vevő csapatok: KKA Amazonok, KKA Villámok, Szolnoki Szecska Szöcskék, FTSI leány.

Az első meccs első félidejében az eredmény jelző 3 pontot mutatott az FTSI neve mellett, úgy tűnt a gyűrűt bevarrták. A helyzeteink megvoltak, de képtelenek voltunk pontot dobni. Védekezésben, mint 8 kis nyuszi viselkedtünk a pályán, nem volt meg a kellő agresszió. A második félidőre némileg javult a teljesítmény, de nem tudtunk közelebb zárkózni. Egyszerűen két negyedet nem lehet bealudni egy mérkőzésen.

Kosárlabda  Gyermek Leány torna, 2021. 05. 22., Kecskemét

U12 Szezonzáró leány torna
Helyszín: Kecskemét, Bányai Júlia Gimn. Univer Sportcsarnoka

KKA Amazonok  FTSI leány 55- 25
(15- 3, 26- 4, 4- 13, 10- 5)

FTSI: Varga Nóra- 12, Váczi Enikő- 5, Mészáros Tifani Ketrin- 5, Szabó Lili- 1, Hegedűs Letti- 1, Kovács Alíz- 1, Simó Nóra-, Nagy Sára-.

Fekete-Seres Ildikó edző értékelése:
– A második mérkőzést jól kezdtük, ami az egész játék alap hangulatát meghatározta. Támadásban lendületesek voltunk, befutásos játékunk hatékonyan működött. Védekezésben a nyuszikból oroszlánokká váltunk. Nem is érződött, hogy csak nyolc játékost tudtam rotálni.

A torna elérte a célját, remek játék lehetőség volt a lányok számára, illetve újabb sportbarátságokat kötöttünk a kecskeméti és a szolnoki játékosokkal. Köszönjük a szervezést a Mercedes Kosárlabda Akadémiának és Baukó Ferenc edzőnek.

FTSI leány  KKA Villámok 39- 28
(6- 3, 10- 13, 14- 6, 9- 6)

FTSI: Mészáros Tifani Ketrin- 12, Varga Nóra- 10, Váczi Enikő- 6, Szabó Lili- 5, Nagy Sára-2, Hegedűs Letti- 2, Simó Nóra- 2, Kovács Alíz-.

Kép, információ: FTSI

G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!