Sport 2021. június 3. 11:00

Mátrában szervez alakformáló tábort Kádár Kitti

Mátrában szervez alakformáló tábort Kádár Kitti
Negyedik alkalommal szervezi meg alakformáló fitnesz táborát Kádár Kitti ultramaraton-futó és fitneszedző. Ezúttal nem szülővárosában, Kiskunfélegyházán várja a mozogni vágyókat, hanem egyenesen a Mátrába kalauzolja el őket, ahol a friss levegőn, a város zajától távol, egyéb kikapcsolódásra is jut majd idő.

Kádár Kitti tavaly is megrendezte alakformáló fitnesz táborát, amikor is napi 3 órás edzéssel mozgatta meg a résztvevőket edzőtermében.

Idén nemcsak a tábor, hanem a helyszín is átalakul. Minderről Kádár Kitti számolt be.


Eddig mindig a szülővárosomban tartottam meg az egyhetes tábort, ami a következőképpen nézett ki: a tornázók hétfőtől-péntekig minden nap délután 5 óráról mozogtak este 8 óráig. Különböző edzéstípusok voltak, sohasem volt két ugyanolyan jellegű edzés. Minden nap végét nyújtással, relaxációval zártuk, ami egy ilyen megterhelésnél elengedhetetlen. Az edzések között 15 perc szünet volt, így egy kicsit tudtak szusszanni a résztvevők.  A hetet egy brutál training és egy relaxációs óra zárta, majd jött a várva várt táborzárás, ahol minden résztvevő csoportképpel ellátott hűtőmágnest kapott, illetve pezsgőzés és minden mentes finomság került a tábor asztalára.

Az idei tábor annyiban lesz más, hogy a Mátrában, egy piciny faluban lesz megtartva, azért, hogy egy kicsit távol lehessünk a város zajától, friss levegőn tudjunk töltődni, kibillenjünk a „maradj otthon hangulatból”.

Reggel is és este is lesz edzés, nyújtás, relaxáció, viszont most sokkal visszafogottabb leszek, mint egyébként, hiszen nem az a cél, hogy a 4. nap végére mindenki hulla fáradtan menjen haza.

Éppen ezért nem alapfeltétel a napi szintű sportolás, de azért a résztvevők szeressenek legalább egy kicsit mozogni.

A napot testébresztő tornával fogjuk indítani, napközben kirándulunk, túrázunk, lesz strandolási lehetőség is, este pedig közös edzéssel zárunk.

Tervezünk olyan napot is, amikor a reggeli torna után szabad program lesz, be lehet menni nagyobb városba, vagy akár lehet pihenni is.

A tábor résztvevőire teljes ellátás, szállás, vidám társaság, jó hangulat, közös edzés, kirándulás, túrázás, sok beszélgetés, társasjátékozás, friss levegő és igazi feltöltődés vár. Minden résztvevő meglepetés ajándékban részesül, hogy ez a tábor is emlékezetes legyen.  A részletes programfüzetet később kapják meg a résztvevők.

A tábor ideje: 2021. július 8-11. Jelentkezni Kádár Kittinél lehet.

Kép: Kádár Kitti

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!