Sport 2021. június 21. 17:00

Három országos bajnoki cím

Képgaléria
Három országos bajnoki cím
Június 19-én, szombaton rendezte meg a 2021-es év Tereptriatlon Országos Bajnokságát Balassagyarmaton a Magyar Triatlon Szövetség, ahol a kiskunfélegyházi 3K Sportklub triatlonistái is rajthoz álltak.

Az úszást a Nyírjesi-tó vizében, a kerékpáros és futószakaszt a körülötte elterülő erdőben kellett teljesíteni. A hőség, a nehéz, homokos kerékpáros útvonal, majd az erdős, emelkedőkkel tarkított futás ellenére a 3K egyesület triatlonistái  bomba formájuknak köszönhetően  kiválóan szerepeltek.

Trungel-Nagy Zalán a serdülők között a tőle megszokott profizmussal az 1. helyen végzett, így ismét országos bajnok lett. Vidéki Csaba szintén serdülőként, kerékpáros bukása ellenére a 6. helyet szerezte meg.

Ifi korosztályban Csontos Dóra mindhárom számát magabiztosan teljesítette, ő állhatott a dobogó legfelső fokára, országos bajnok lett. Trungel-Nagy Kolos óriási versenyben 2. helyen végzett, a felnőtt junior mezőnyben is az abszolút 3. helyet szerezte meg.

Fricska Anna kiváló szereplésével junior korosztályban 2. helyezést harcolt ki,
a női mezőnyben abszolút 3. lett.

Csontos Fanni kemény felkészülése meghozta gyümölcsét, a felnőtt korosztályban megnyerte a 2021. év Tereptriatlon Országos Bajnok címét.

A versenyzők felkészítését Kornokovics Györgyi és Bozsó István edzők segítették
– adta hírül az InfoKiskunfélegyháza.
 

Kövessen minket a Facebookon is!