Egészségügy 2021. október 21. 15:30

Holisztikus Gyógyászati Tematikus Napok Kiskunfélegyházán

Képgaléria
Holisztikus Gyógyászati Tematikus Napok Kiskunfélegyházán
A NATURAL HEALTH – Az egészségért a természeti örökség védelmével projekt keretében 3 tematikus napot szerveztünk Kiskunfélegyházán. A Móra Ferenc Gimnáziumban szeptember 13-án, a Platán Utcai Általános Iskolában szeptember 22-én, a Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskolában pedig október 12-én tartottuk a programot.



Célunk az volt, hogy a gyerekek játékos formában minél több információt és ismeretet szerezzenek a témával kapcsolatban, amelyeket a későbbiekben hasznosítani tudnak majd a mindennapjaikban. A programon az iskolák diákjai vettek részt. A holisztikus témában érintett 5 témakört ismertettük meg a gyerekkel játékos formában.















Az 5 témakör a rendterápia, sport és aktivitás, gyógynövények, a víz gyógyító ereje, egészséges táplálkozás. Kézműves feladatokkal, tablókészítéssel, activity és ügyességi játékokkal, valamint teszt kitöltéssel készültünk a tanulóknak. Az elkészült tablókat végül kiállítottuk az iskolákban. 


Jogi nyilatkozat

Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben az Ecocenter Alapítvány vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.


NATURAL HEALTH – Az egészségért a természeti örökség védelmével
Projektazonosító: HUSRB/1903/34/0120


EcoCenter Közhasznú Alapítvány
[email protected]

www.natural-health-project.eu
  

Kövessen minket a Facebookon is!