Helyi hírek 2021. október 25. 14:00

Workshop Kiskunfélegyházán

Workshop Kiskunfélegyházán
Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc Művelődési Központban zajlott a NATURAL HEALTH – Az egészségért a természeti örökség védelmével nevű projekt Workshopja június 7. és 12 között. A projekt az Interreg-IPA Magyarország-Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében valósult meg.



A Workshopon részt vett az Ecocenter Alapítvány, a Than Fivérek Értelmiségi Kör és a szakértők. A 6 napos program alatt a részvevők ötleteket, terveket osztottak meg egymással, majd azok alapján megtervezték a projekt programját.



Interaktív programokat, szakértői előadásokat, és jó gyakorlatokat szerveztek, amelyek öt témakör köré épültek. A érintett témakörök: egészséges táplálkozás, gyógynövények, a víz gyógyító ereje, sport és aktivitás, rendterápia.



NATURAL HEALTH – Az egészségért a természeti örökség védelmével Projektazonosító: HUSRB/1903/34/0120

Jogi nyilatkozat

Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben az Ecocenter Alapítvány vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.


EcoCenter Közhasznú Alapítvány
[email protected]
www.natural-health-project.eu
         

Kövessen minket a Facebookon is!