Pálmonostora 2022. július 16. 08:00

Megújul a pálmonostori Katona József Művelődési Ház

Megújul a pálmonostori Katona József Művelődési Ház
Pálmonostora Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be TOP_PLUSZ-1.2.1-21 ÉLHETŐ TELEPÜLÉSEK felhívásra „Katona József Művelődési Ház felújítása” címmel (projekt azonosítószáma: TOP_PLUSZ-1.2.1-21-BK1-2022-00002). A projekt keretében 100 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós forrásból a fő cél a helyi közösségi élet legfontosabb helyszínének, a művelődési háznak a felújítása.

A fejlesztés keretében a művelődési ház tetőfelújítása és azbesztmentesítése – az új tetőre napelemes rendszer telepítése, szabadtéri színpad és nézőtér lefedése, térburkolatok, kert növényzet telepítés, gasztrosarok kialakítása épített kemencével, nagyterem és informatikai terem klimatizálása, klubhelyiség felújítása történik meg.



Pálmonostora Község Önkormányzata igen elkötelezett a lakosság életminőségének emelése iránt. A tervezett beruházás hozzájárul a település népességmegtartó erejének fokozásához a közösségi élet legfontosabb helyszínének fejlesztésével. A művelődési ház külső és belső tere egyaránt kellemes közösségi tér színterévé válik.

A projekt fő megvalósítási helyszíne: 6112 Pálmonostora, Táncsics Mihály u. 26.

„A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.”

                      

Kövessen minket a Facebookon is!