Gátér 2023. június 6. 10:00

A Gátéri Liget Óvodának gyűjtöttek a hétvégén

Képgaléria
A Gátéri Liget Óvodának gyűjtöttek a hétvégén
Második alkalommal szervezték meg Gátéron a jótékonysági gyereknapot június 3-án, szombaton délután. Csakúgy, mint az előző évben, idén is a Gátéri Liget Óvodának gyűjtöttek a befolyt összegből.

A délután folyamán óvodások műsora, zenés táncos játék Ágoston Anitával, Olgi bohóc lufiszobrokkal, sorversenyek Pállné Dakó Esztivel, valamint tombolasorsolás is várta az érdeklődőket. A kiváló időjárás és a jó hangulat sok látogatót vonzott, gyakorlatilag megtelt a focipálya és a mellette lévő üzemterület vidám gyerekekkel és családtagjaikkal. Volt lehetőség lovas kocsin, traktoron, kamionban utazni és igazi versenyautóba is beülhettek a gyerekek. Népi játékok, arcfestés, gyertyamerítés, gipszfigurafestés, csillámtetoválás és ugrálóvár is a gyermeknap tartozékai voltak.

A hatalmas összefogásnak köszönhetően a nap végére 414 390 forint gyűlt össze az óvodások javára.

A szervezők köszönetüket fejezik ki a következő támogatóknak: Jakabszállási Repülőtér, Integrál Zrt, Boda System Kft., Kecskeméti Vadaskert, Szegedi Vadaskert, Gátér Község Önkormányzata, Gátér Polgárőrség (Dakó Ferenc és Tóth István), Patyi Papír Írószer, Favorit Ász, Gyur-Mó Trans Kft., valamint köszönik azoknak a magánszemélyeknek, szülőknek, családoknak, akik a közös összefogásra azonnal igent mondtak és fáradhatatlanul dolgoztak idén is azon, hogy a gátéri gyermekek körülményei még jobbak lehessenek.

Z. A.
              

Kövessen minket a Facebookon is!