Közélet 2014. február 11. 08:40

A hagyomány elkezdődött…

Képgaléria
A hagyomány elkezdődött…
2014. február 1-jén tartotta hagyományteremtő első jótékonysági bálját a Félegyházi Waldorf Iskola és Waldorf Óvoda. Elegáns volt, magyar hagyományokkal fűszerezett, kreatív ötletekkel teli … olyan „waldorfos”.

A művelődési központ adott helyet az eseménynek. A száznál több vendéget már érkezésükkor elkápráztatta a gyümölcskölteményekkel és csokiszökőkúttal megterített vendégváró asztal, a bálterem elrendezése, az asztalokon várakozó gyapjúból készült kézműves hóvirágtündérek és ajándék sütemények.

Az est műsornyitó fellépője Buda Ádám, Tinódi-lant díjas énekmondó volt, majd tánc és drámajáték, standard táncbemutató, és a Móra Ferenc Gimnázium Mozgásszínházának Varázskalap című előadása következett. A svédasztalos vacsorát a Sirius Club étterem szervírozta. Kátai Tibor néptáncos és Gulyás László zenekara bálnyitó táncháza után a Night Cruisers Zenekar szolgáltatta a talpalávalót.

A Félegyházi Waldorf Iskola és Waldorf Óvoda közössége ismét sikeresen fogott össze a jó cél érdekében. Sok segítséget kaptunk a várostól is. A jótékonysági bál bevételéből hamarosan szépülhet és színesedhet a Waldorf Óvoda udvara, az iskolásoknak pedig már készülnek a padok az asztalosműhelyben.

Feketéné Csikós Szilvia

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!