Közélet 2013. december 19. 10:00

Tisztelt Olvasó!

Tisztelt Olvasó!
Nagy örömöm számomra, hogy üdvözölhetem Önt a Félegyházi Közlöny megújult online felületén! A képviselő-testület még a nyár végén döntött arról, hogy új alapokra helyezi a város hivatalos lapja írott és online megjelenését, és engem ért az a megtiszteltetés, hogy koordinálhatom ezt a munkát.

A változások miatt hosszú ideig nélkülözniük kellett a félegyháziaknak kedves lapjukat. Remélem, hogy a megújult forma és tartalom elnyeri tetszésüket, és szívesen látogatják majd az oldalt friss hírekért, információkért. Reményeim szerint hamarosan a papír alapú Félegyházi Közlönyt is – a megszokott rend szerint, kéthetente – minden félegyházi család a postaládájában találja.

Az én törekvésem a Félegyházi Közlöny írott és online felületén keresztül is megmutatni, mennyire gazdag ez a város értékekben, lehetőségekben, szellemi és gazdasági potenciálban, hogy mennyi tehetséges ember él és alkot ebben a közegben.

Legyenek a szerkesztőtársaim ebben a felemelő munkában! Örömmel fogadom program- és témajavaslataikat, jelzéseiket, híreiket az [email protected] címen.

Tóth Timea

főszerkesztő

 

Kövessen minket a Facebookon is!