Helyi hírek 2024. július 5. 16:00

Megnyílt a Wesel Hugo Fotókör kiállítása

Képgaléria
Megnyílt a Wesel Hugo Fotókör kiállítása
Természet, épület és absztrakt fotókból nyílt kiállítás július 4-én, a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Művelődési Központban. A Wesel Hugo Fotókör tagjainak különleges képei augusztus 13-áig tekinthetők meg az intézmény aulájában.

A kiállításon résztvevő művészek változatos témákban és stílusokban készült fotóikkal járulnak hozzá a tárlat gazdagságához. A természetfotók az élővilág apró csodáit, az évszakok változásait és a tájak varázsát örökítik meg, míg az épületfotók az építészeti remekműveket, a városi táj szépségeit és az ember alkotta környezet különleges vonásait ábrázolják. Az absztrakt képek a színek, formák és textúrák játékával teremtenek különleges vizuális élményt, bemutatva az absztrakt művészet iránti szenvedélyt és kreatív megközelítést.

A látogatók a következő képzett és lelkes tehetségek alkotásaival ismerkedhetnek meg: Kis László, Kis-Czakó Imre, Gyöngyösi Sándor, Gyöngyösiné Ónodi Gyöngyi, Mezősi Ágnes, Horváth Tamás, Szánthó Tibor, Görög Ildikó, Szabó László és Pozsár Miklósné Anna.

V. B.

Fotó: Fantoly Márton 
             

Kövessen minket a Facebookon is!