Helyi hírek 2024. szeptember 20. 14:00

Ingyenes regisztráció finom reggelivel

Képgaléria
Ingyenes regisztráció finom reggelivel
Az Autómentes naphoz kapcsolódva, Bringás reggelire várták a kétkerekűvel, vagy alternatív eszközzel (roller, gördeszka, görkorcsolya) közlekedő városlakókat a Petőfi-téren, szeptember 20-án, pénteken délelőtt.

Az esemény Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság és a Nor-Bike Kerékpár Szaküzlet és Szerviz, Strapa Team Kft. közös akciója volt. A járókelőket finom szendviccsel és teával kínálták a szervezők, valamint ez alkalomból ingyenes BikeSafe országos kerékpár regisztrációra is volt lehetőség Fekete-Setény Tamara rendőr zászlós és Kádár- Szél Tímea rendőr törzsőrmester segítségével. A regisztrált kerékpárokat a Nor-Bike Kft. munkatársai ellenőrizték, azokat szükséges apróbb eszközökkel (csengő, villogó) ellátták, amennyiben hiányosságokat tapasztaltak.

Bajzák Andrea, az önkormányzat ifjúsági referense elmondta, hogy idén is nagyon népszerű program volt a Bringás reggeli. Sokan éltek a lehetőséggel és kóstoltak egy finom szendvicset, teát és a kerékpáros regisztráció is nagyon népszerű eleme volt a napnak. Hangsúlyozta: külön öröm számukra, hogy minden évben részt vesz az eseményen városunk díszpolgára, Juhász István tanár úr, aki maga is több mint hetven éve aktív tagja a kerékpáros társadalomnak.

Az Autómentes nap programjai szeptember 23-án, hétfőn folytatódnak, akkor az iskolásokat várják a meghirdetett helyszínekre.

Z. A.
                        

Kövessen minket a Facebookon is!