Közélet 2014. március 6. 12:29

Bemutatkozik az LMP jelöltje

Bemutatkozik az LMP jelöltje
Kiss Kálmán Tibor, agrármérnök, biogazdálkodó a Lehet Más a Politika jelöltje Kiskunfélegyházán. Az LMP Országos Politikai Tanácsának tagja, a párt Vidék Műhelyének koordinátora szerint új zöld-közösségi rendszerváltoztatásra lenne szükség, mert a létező kapitalista modell kifulladt. Hitvallását az alábbiakban fogalmazza meg.

A szegénység, a kiszolgáltatottság, a természet és a hétköznapi ember kizsákmányolásának mértéke ijesztően növekedett az elmúlt 25 évben. Sem jobb, sem gazdagabb nem lett az ország az eddig kormányzó áldemokratikus elitek által. A rendszerkárosultak és a leszakadó rétegek szövetségesei vagyunk. Az adózásban, a bérekben, valamint a munka világában a társadalom alsó kétharmadát segítjük. Csökkentjük a társadalmi és vagyoni különbségeket.

Új lehetőségeket kell adni a vidéknek a megélhetésre, a lakosság megtartására, a szülőföldön való boldogulásra. Munkát a lakóhelyen, tisztább környezetet, szép és gondozott tájat, otthonosabb településeket, új földosztást és fejlődő vidéket hirdetünk. Az önkormányzó közösségek rendelkezzenek a helyi erőforrásokkal.

Visszaadjuk az embereknek a normális életüket! Felszabadítjuk a társadalmat a folyamatos pártpolitikai nyomás alól. Megmutatjuk az ökopolitika gyógyító erejét. Az LMP a remény pártja! Befektetés a jövőbe, az új világ hírnöke. Egy fenntartható társadalmat, igazságosabb és élhetőbb országot akarunk.

Harcba hívjuk a civileket, a kisembereket, a zöld szervezeteket! A kis pártok közül csak az LMP-nek van reális esélye a parlamentbe való bejutásra, a demokratikus új pólus megteremtésére. Szövetségeseink a helyi közösségek.

Kövessen minket a Facebookon is!