Közélet 2014. március 11. 10:43

Vona Gábor Félegyházán

Képgaléria
Vona Gábor Félegyházán
Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje volt a vendég március 7-én a párt helyi szervezetének. Az ipartestület székházában megtartott összejövetelen először Kollár László országgyűlési képviselő-jelölt mutatkozott be és ismertette a választókerületéhez kapcsolódó elképzeléseket. Ezt követően a pártelnök az országos programot ismertette a megjelentekkel.

Vona Gábor elmondta, hogy pártja elsőként fogalmazta meg konkrét választási programját, amely mindenki számára elérhető, nyomtatott formában éppúgy, mint az interneten. Ebben minden fontos kérdésről kifejtik a Jobbik álláspontját. Ismertették programjukat, hogy mit szeretnének megvalósítani kormányra kerülésük esetén. Kifejtette: pártja vallja, hogy a mostaninál igazságosabb társadalom építhető, amennyiben létezik hozzá hiteles politikai akarat, a megvalósításhoz szükséges következetesség. Elfogadhatatlan számukra, az olyan uniós tagság, amely nemzeti függetlenségünk végzetes megcsonkításával jár. Nem tartható tovább, hogy a gazdagok és szegények életszínvonala között fényévnyi a távolság.

A kampánnyal kapcsolatosan is megfogalmazta az álláspontjukat. Pártja nem csatlakozik az alacsony szintű sárdobáláshoz. Elmondják a kemény üzeneteiket akár a Fidesz, akár az MSZP politikájáról. Legfontosabb üzenetük azonban az, hogy „mi ezt sokkal jobban tudnánk csinálni”. Véleménye szerint a pártot több ponton is próbálják akadályozni a sikeres választási eredmények elérésében. A Jobbiknak azonban az a dolga, hogy ilyen körülmények között is a győzelemért küzdjön.

 

H. S.

 

Kövessen minket a Facebookon is!